Isolering Härnösand

Bygg med förtroende och precision. 1.2.3 Bygg är din självklara partner för byggprojekt och isolering med omfattande kompetens och lång erfarenhet på området.

Isolering Härnösand Lösullsisolering Byggtjänster Totalentreprenad

Välkommen till 1.2.3 Bygg, din partner för isolering i Härnösand och övriga Västernorrland. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för renoveringar, nybyggnationer och totalentreprenader med fokus på högsta kvalitet och professionellt samarbete. Vårt mål är att förverkliga dina visioner med noggrannhet och erfarenhet, oavsett projektets storlek eller komplexitet.
Isolering Härnösand

VILKA vi är

Vi är ett etablerat byggföretag med lång erfarenhet. Tack vare ett omfattande nätverk av samarbetspartners inom el, VVS och ventilation kan vi ta oss an projekt av alla storlekar och komplexitet. Vår styrka ligger i helentreprenader där vi tar ansvar för hela byggprocessen, från planering till färdigställande.

Vad vi gör

Vi erbjuder en rad olika byggtjänster som omfattar allt från köks- och badrumsrenoveringar till isolering och fasadrenoveringar. Vi specialiserar oss på skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. Vårt mål är att leverera resultat av högsta kvalitet genom effektiv planering och noggrann utförande.

Våra tjänster

Lösullsisolering

Lösullsisolering

Minska dina energikostnader och förbättra komforten i ditt hem eller på din arbetsplats med våra effektiva isoleringslösningar. Vi har expertis inom alla typer av isolering och betjänar både företag, privatpersoner och industriella kunder.

Vi specialiserar oss på isolering av golv, väggar och tak, samt erbjuder sprutisolering för golv, väggar, tak och vindar.

Byggtjänster

Byggtjänster

Vi tar hand om allt från den inledande planeringen till det slutliga färdigställandet av ditt byggprojekt. Med vårt omfattande nätverk av samarbetspartners säkerställer vi att varje steg och varje detalj hanteras med högsta precision och expertis. På så vis kan vi garantera att ditt projekt genomförs effektivt och med enastående resultat.

Totalentreprenad

Totalentreprenad

Vår totalentreprenadstjänst täcker allt från omfattande renoveringsprojekt till nybyggnationer, både för privatpersoner, företag och industriella kunder. Från den inledande ritningen till den slutliga färdigställningen av byggnaden, tar vi hand om varje steg med stöd från vårt breda nätverk av samarbetspartners, inklusive kvalificerade experter inom el, VVS och ventilationsteknik.

1,2,3 Bygg

ZINKVÄGEN 15, 862 40 Njurunda

076-776 54 45